Pagini

miercuri, 30 iunie 2010

Tort Mickey Mouse

Tortul acesta l-am facut de ziua lui Stefan. Este tort cu blat de ciocolata, mousse de piersici si mousse de ciocolata. Am vazut ca foarte multe fete l-au incercat (si e foarte bun), eu reteta am luat-o de la Lissa de aici.
Deasupra l-am ornat cu frisca si multa rabdare :), dar cum i-am promis lui Stefan tort cu Mickey, asta i-am facut.
Si aici e rezultatul:



 si asta e o poza mai recenta cu puiul meu de om.

Tort Botosei

Tortuletul acesta l-am facut pentru fina mea, de ziua ei, in 25 aprilie. Ea asteapta un baietel (zilele astea trebuie sa nasca) asa ca am profitat de ocazie sa incerc si eu modelul de botosei.

Am reaparut...

Dupa vreo 3 luni de absenta...am reaparut pe blog...
Vazand mesajul Elenei mi-am dat seama ca va sunt datoare cu o explicatie, voua celor ce sunteti alaturi de mine ..
Nu am fost plecata nicaieri (mai bine eram).....doar ca pur si simplu am simtit ca nu mai am nimic important de spus. Eram fericita ca m-am angajat, din 26 martie...chiar daca era doar un post de vanzatoare, si ca in sfarsit voi intra pe un fagas normal...eram la serviciu, acasa, a trecut si ziua lui Stefan (am facut un alt tort pentru el, nu cel cu trenulet)..am facut si niste tortulete...pe care daca fac rost de poze o sa le pun pe aici...si de la sfarsitul lunii mai nu mai lucrez. Am demisionat. Si nu, n-am innebunit sa demisionez pe vreme de criza fara motiv, am avut unul foarte intemeiat. Am muncit pe gratis. Am primit doar 200 de lei de Paste, bani aferenti lunii martie, daca socotesc ca am lucrat 12 ore zilnic la foc continuu.....Asa ca fara salariu, fara cotizatii platite..la ce sa mai stau? Am plecat deodata, si eu si colega mea...si inca dupa o luna de zile nu ne-am recuperat macar cartile de munca....
Asa ca iertati-ma daca nu am mai dat pe aici, nu am vrut sa mai deprim pe nimeni cu supararile si necazurile mele...

marți, 29 iunie 2010