Pagini

miercuri, 7 iulie 2010

Tort Rosalba, de ziua mea

Azi a fost ziua mea, de fapt inca este, asa ca de vreo saptamana ma tot gandesc ce tort sa fac, am oscilat intre mai multe, si pana la urma am ramas la tortul Dorei, Rosalba.cu crema de menta si crema de de nutella.
Cantitatile le-am respectat, insa facand in tava mai mare, blatul de mere l-am taiat doar in 2, iar cu ce mi-a ramas din crema de nutela am ornat pe deasupra. A fost un deliciu, toata lumea l-a apreciat, iar sotul meu a dat verdictul: este cel mai bun tort pe care l-am facut pana acum.


 si sectiune






6 comentarii:

  1. La multi ani! Multa sanatate si reusinta in toate! Tortul arata deliicios! O zi buna! Cami

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani Diana!
    Sa fi iubita ,fericita ,multe impliniri si numai sanatate.
    Vreau sa gust si eu un pic din tort...mmmm...sunt sigura ca e un deliciu ,te imbratisez si te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lissa, multumesc de urari...intr-adevar delicios tortul...de fapt stii si tu ca Dora inventeaza niste retete bestiale...

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana, imi cer scuze ca nu am vazut postarea ta la timp! Am fost foarte preocupata si n-am raspuns nici la comentarii in aceste doua zile pentru ca am avut niste probleme de sanatate. Chiar daca este cu intarziere, eu iti spun "La multi ani!" din toata inima. Sa ai sanatate si multe bucurii langa Stefan, sotul tau si ceilalti care-ti sunt dragi. Imi place tortul foarte mult si cred ca ai primit multe laude privind gustul lui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena, multumesc de urari, nu e nici o problema, si mie mi se intampla cateodata sa uit ziua cuiva, de fapt stiu cand e, dar daca in ziua respectiva sunt ocupata cu altele, imi aduc aminte seara tarziu sau a doua zi ca nu am sunat persoana respectiva, asa ca...se intampla tuturor. Ti-ai revenit cu sanatatea?

    RăspundețiȘtergere

Sunteti bineveniti sa cereti sau sa imi dati sfaturi. Va multumesc!