Pagini

joi, 28 ianuarie 2010

LA MULTI ANI, BUNICULE!!!!

Astazi bunicul meu implineste o frumoasa varsta, la care nu multa lume ajunge: 90 de ani! Despre bunicul nu am decat cuvinte de admiratie, este un exemplu pentru noi toti, de integritate, de corectitudine....A trecut prin multe, si bune si rele, a fost in razboi, s-a casatorit si a avut o viata frumoasa alaturi de bunica mea (au fost casatoriti peste 60 de ani), a trecut cu bine peste o meningita, apoi anul 2007 a fost unul zbuciumat pentru dansul, an in care in februarie a pierdut-o pe bunica, apoi in decembrie i-a murit un fiu...dureros, extrem de dureros. Si cum viata iti ofera si bune, nu doar rele, tot in 2007 i s-au nascut 4 stranepoti, asa ca o amintire ca viata merge mai departe, unul se naste, altul moare....Are in total 15 stranepoti, si inca unul este pe drum....iar anul trecut a fost la nunta primei stranepoate!
Pe bunicul nu l-a vazut nimeni beat, si nici nu l-a auzit injurand. Nimeni! Niciodata! Este ceva ce rar mai intalnesti in ziua de azi...
Bunicul e foarte realist, stie ca are o varsta, asa ca tot ce isi doreste e ca in zilele ce i-au ramas sa fie sanatos, sa nu fie tintuit la pat. Bunicule , eu iti urez multa sanatate, si multi ani de acum inainte, sa poti fi un model si pentru stranepoti.
Poza aceasta e facuta la Craciunul din 2006, ultima cu amandoi bunicii....La Multi Ani bunicule! Dumnezeu sa te ierte, bunica!

8 comentarii:

  1. Foarte frumos ai vorbit de ei Laura. Mi-ai amintit de buninca mea. La multi ani si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, frumoase cuvinte si frumoasa si interesanta viata bunicului tau.
    LA MULTI ANI CU SANATATE! Are o intelepciune si o verticalitate cum rar intalnesti in ziua de azi. Eu ma uit in oras cu o tristete teribila la unii batrani care au imbatranit urat, nu mai tin minte nimic din educatia si vremurile pe care le-au trait si nu sunt mai intelepti decat altii, asa cum te-ai astepta. Ai de ce sa fii incantata de momentele pe care le impartasesti cu bunicul tau si cred ca si Stefan va tine minte cum arata strabunicul lui. Un sarut pentru voi si un gand bun, din toata inima!
    Cu atat mai mult cu cat eu am un unchi care in mai anul asta face 97 de ani! Este lucid, intelept, viu, energic, inteligent, moral, cu care poti discuta orice. Deci, te inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana sa-ti traiasca bunicul, ani sanatosi!
    Imi pare rau de bunica ta...le statea atat de bine impreuna!
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. ceau ... as vrea sa te rog ceva ... daca poti sa contribui si tu la salvarea unei vieti ... scuze ca este inafara subiectului ... este vorba de un baietel de numai 5 ani Catalin ...diagnosticat cu tumoare maligna pe creier ... care are nevoie de bani pt acoperirea costurilor tratamentului care ii va salva viata ... fara acest tratament va muri ...o poveste cutremuratoare reala a unor parinti care si-au mai pierdut un copil acum cativa ani in acelas mod ... contribuie si tu cu un simplu post pe blogul tau despre cazul lui Catalin ... eventual cine doreste poate sa ataseze benarul cu cazului lui Cata pe blogul lui ar fi un mare ajutor ...
    pt detalii: http://sperantaptcata.blogspot.com sau http://dr-tunde-pantea.blogspot.com
    multumesc si imi cer scuze daca acest mesaj te-a deranjat intr-un fel ...
    Tunde

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc fetelor mult pentru urari, le-am transmis mai departe bunicului meu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tunde, cum sa ma supar, sunt si eu mama si inteleg prin ce trec acesti parinti...o sa pun un baner pe site.

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani bunicule!Ai fost si esti un exemplu pt toata lumea ....iar ca familei alaturi de bunica ati fost cel mai frumos cuplu.....un exemplu a ceea ce inseamna iubire, famile ,respect.Am ce sa povestesc copiilor mei despre bunica si despre tine bunicule.Iti doresc multa sanatate,si speram sa ne mai putem bucura de dumneata aici inca multi ani,iar dupa....undeva departe te va astepta bunica sa va continuati frumoasa poveste de dragoste pt totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Simona pentru cuvintele frumoase. Intr-adevar am avut noroc de bunici extraordinari!

    RăspundețiȘtergere

Sunteti bineveniti sa cereti sau sa imi dati sfaturi. Va multumesc!